Mere la tigaie

de Mitinita in Mancare copii, 18 Ian 2011 | 7371 vizualizari

 

Daca va e pofta de ceva dulce,dar nu aveti chef de culinarit am aici ceva rapid! Copii cer ei ceva dulce dar nu prea au rabdare sa astepte sa se si faca!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mere mai tari
  • 1/2 cup zahar brun
  • 1 1/2 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita nucsoara macinata
  • 2 linguri apa
  • 1 lingura unt (nu margarina)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere la tigaie:

Curata merele de coaja si taie-le in felii.

Amesteca cu zahar,scortisoara si nucsoara.

Se calesc in tigaie cu untul si apa,amestecand din cand in cand.

Sunt gata cam peste 8-10 minute,cand s-au inmuiat merele,dar sa nu fie pireu.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

LUK 1

18.01.2011, 14:40

un fel de sote de mere..delicios

RuxyRux 1

18.01.2011, 14:52

Vreau si eu mere la tigaieee

Cris2711 1

18.01.2011, 17:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Budinca de ovaz cu mere